PortAventura World ha estat guardonat amb el premi al “Millor parc temàtic d'Europa” als World of Parks Awards. Per novè any, els lectors de worldofparks.eu han participat a les votacions i han atorgat al resort aquest reconeixement.

A la mateixa votació, el show Destination Dance, que té lloc al Gran Teatre Imperial, ha obtingut el premi de “Millor espectacle” produït en un parc temàtic a tot Europa. Destination Dance invita a un viaje a través de la danza en el mundo. 35 artistas, bailarines, cantantes y acróbatas de España, Italia, Etiopía, Ucrania, Rusia y Bielorrusia conducen este espectáculo musical de gran formato.

Els guardons World of Parks Awards són atorgats per worldofparks.eu, un dels portals internacionals líder en informació sobre parcs temàtics i de lleure. Amb ells, es reconeix la tasca dels millors parcs d?atraccions de tot el continent europeu, així com l'estratègia que els fa líders. Un any més, l'ambiciosa gestió de PortAventura World, centrada en la innovació i la sostenibilitat com a dos dels seus pilars fonamentals per donar un millor servei als visitants i garantir un impacte responsable, ha fet possible que la destinació de lleure revalidi aquest reconeixement. PortAventura World és el primer resort neutre en carboni, centrat en l'ús de les energies renovables a la seva estratègia de transició energètica i amb un paper actiu en l'assoliment dels ODS.