mcdonaldsMcDonald’s ha anunciat la seva intenció de celebrar la propera Convenció Global del 2024 a la ciutat de Barcelona, i converteix el mercat espanyol en el primer a acollir aquesta cita tan important per a la companyia que s'ha celebrat en totes les seves edicions als Estats Units.

La Convenció Global, que se celebra cada dos anys, és una tradició de McDonald's que ofereix l'oportunitat que empleats, franquiciats i proveïdors es reuneixin per celebrar l'èxit de la companyia i compartir els plans a futur de la marca. L'edició del 2024 serà la número 30 de la companyia.

L'anunci, realitzat pel president i CEO de McDonald's, Chris Kempczinski, ha estat acollit de manera molt positiva pel Sistema McDonald's a Espanya, on Luis Quintiliano, president de McDonald's Espanya, ha declarat que “és un orgull per a tots nosaltres acollir aquesta cita tan important per a tot el sistema McDonald's al món”.

"Com a marca global, portar la 30a Convenció Global a Europa és un gran suport a l'impacte del nostre negoci internacional i sé que tot el sistema farà possible que sigui un moment per recordar", ha declarat Jill McDonald, vicepresidenta executiva i presidenta de Mercats Operats Internacionals de McDonald's.

La convenció, que se celebra cada dos anys, acull més de 14.000 visitants del sistema McDonald's al món entre franquiciats, proveïdors i empleats de la companyia.