Barcelona es prepara per celebrar la segona edició de la Foodie Black Week, un esdeveniment que se celebra a la ciutat i la seva àrea metropolitana. Del 7 al 13 d'octubre, més de 200 restaurants, hotels i locals de lleure participaran amb propostes culinàries exclusives, descomptes especials i experiències pensades per atraure els amants de la gastronomia local i visitants.
En aquesta edició de la Foodie Black Week, la ciutat convidada és Kobe (Japó), que està agermanada amb Barcelona des de fa més de 30 anys. Aquest vincle culinari i cultural es veurà reflectit en les diverses propostes gastronòmiques inspirades en la cuina japonesa.
La iniciativa, que l'any passat va ser tot un èxit, s'ha consolidat com a punt de trobada per a la promoció de la restauració i el lleure a la ciutat.
Més de dos-cents establiments oferiran una setmana plena de propostes i experiències gastronòmiques i d'oci úniques, amb l'objectiu de seduir els barcelonins a descobrir l'excel·lent oferta gastronòmica i d'oci de la ciutat i de la seva àrea metropolitana.
Més info a https://foodieblackweek.com/