FreixenetCordonNegroFreixenet Cordón Negro Brut Magnum ha estat premiat per segon any consecutiu amb els premis National i Regional Champion al prestigiós concurs internacional The Champagne & Sparkling Wine World Championships, celebrat a Londres, valorant-lo així com el millor escumós d’Espanya i millor cava del món, respectivament. A més a més, Cordón Negro també ha estat guardonat per tercer any consecutiu amb una medalla d’Or en aquest reconegut certamen, fundat per l’influent crític Tom Stevenson, considerat el major expert en escumosos a nivell mundial. Així mateix, el cava Carta Nevada Medium Dry Magnum ha estat premiat amb una medalla de Plata.

Es tracta d’una gran fita pel cava més internacional de Freixenet i més exportat del món, Cordón Negro, que també ha estat premiat aquest any amb una medalla d’Or i la qualificació “Best Of Show Retail Market” a l’afamat concurs internacional Mundus Vini, entre molts altres premis. Aquests reconeixements demostren, un altre cop, la gran qualitat dels caves de Freixenet i l’esforç i talent dels equips que els elaboren.

The Champagne & Sparkling Wine World Championships, celebrat al Regne Unit, és un dels més prestigiosos certàmens vinícoles del mon i compta amb un jurat format pel Tom Stevenson, fundador i president de la competició i àmpliament considerat el major expert en escumosos a nivell mundial; Essi Avellan MW i Simon Stockton.

Freixenet Cordón Negro Brut Magnum és un cava lleuger apreciat per la seva gran frescor i format per un cupatge amb les tres varietats tradicionals del Penedès. És un escumós afruitat de color groc pàl·lid amb tons verdosos i brillant. La seva bombolla és abundant, fina i persistent, molt integrada. Destaquen els aromes fins i delicats, predominant els tons de fruita verda amb lleugers matisos de fruita tropical madura, fons cítrics i d’herbes fresques.