Les noves dates de l’esdeveniment tenen el suport de la majoria de les firmes vitivinícoles i cellers participants a BWW, representats per la Federación Española del Vino (FEV), el Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación (MAPA), España Exportación e Inversiones (ICEX) , la Confederación Española de Consejos Reguladores Vitivinícolas (CECRV) i l’Associació Vinícola Catalana, entre d’altres organismes i institucions que componen la seva comissió organitzadora. D’aquesta manera, la segona edició del certamen, prevista inicialment del 7 al 9 de febrer del 2022, tindrà lloc a la primavera, al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona.

Amb la participació esperada de més de 600 cellers i la pràctica totalitat de Denominacions d’Origen i Consells Reguladors, BWW és actualment l’aparador de promoció internacional més gran per als vins espanyols. “El seu posicionament clarament internacional ha condicionat el trasllat de dates, ja que el nostre objectiu principal és augmentar les oportunitats de negoci de les empreses expositores, propiciant trobades i ocasions de contacte amb compradors internacionals, distribuïdors i importadors per tal d’incrementar les seves exportacions o facilitar l’accés a nous mercats”, explica Javier Pagés, president del saló.

Les noves dates busquen celebrar el saló en un context més idoni “que permeti preservar la seva proposta de valor, garantir el màxim retorn a les seves empreses participants i assegurar la projecció de futur que té el saló, com vam veure a la seva exitosa primera edició”, afirma J. Antonio Valls, director general d’Alimentaria Exhibitions, societat de Fira de Barcelona que organitza BWW.

El trasllat de BWW a abril coincidirà amb la celebració d’Alimentaria & Hostelco, que es durà a terme del 4 al 7 d’abril del 2022 al recinte Gran Via de Fira de Barcelona. La simultaneïtat d’aquests salons serà, però, un fet totalment “excepcional”, fruit del context actual.