Actualitat

Compte enrere per a l’inici del Tapa a Tapa primavera 2024, del 4 al 14 d’abril, 10 dies per gaudir de 33 creacions culinàries

5 dies per gaudir de la cultura, el paisatge, els vins de la DO Terra Alta i d'un destí enoturístic de primera alçada

Aquesta quarta edició tindrà lloc els dies 22 i 23 de març en el marc de BBF, amb la sostenibilitat i els efectes del canvi climàtic com a temàtica principal

Xènia Gasull Sellés

Del 5 d’abril a l’1 maig, un mes amb més d'una seixantena de propostes enoturístiques a la Costa Brava

Del 7 de març al 7 d’abril, el Pota Blava, la Carxofa Prat i el producte fresc del Parc Agrari seran els protagonistes a 32 restaurants de 12 municipis del Baix Llobregat i el Barcelonès

A la dotzena edició es podran tastar unes 400 cerveses artesanes locals i d'arreu del món i hi haurà diverses propostes gastronòmiques de KM0

La Fira de la Botifarra tornarà a ser l’aparador del producte artesà estrella de la Garriga els dies 2 i 3 de març

Nou establiments de Cambrils participen en aquest esdeveniment setmanal que oferirà platillos i una copa de vi o cava a un preu de 6€

Pioner a Espanya en el transport ferroviari de Cava, apostant pel ferrocarril com a opció per contribuir a la descarbonització del sector