El Reial Club de Polo de Barcelona, del 1 a 3 d’octubre, es convertirà en la capital mundial de l’hípica amb la celebració del 109è Concurs de Salts Internacional.

Després d'un any d'incertesa, en el qual la pandèmia provoccada per la Covid-19 ha afectat seriosament tots els secotrs de la nostra societat, el CSIO Barcelona acollirà per vuiè any consecutiu la gran final mundial – Longines FEI Jumping Nations Cup™, l'esdeveniment hípic més important del calendari eqüestre internacional. Al llarg de tres jornades, la pista olímpica del Reial Club de Polo Barcelona acollirà un total de sis competicions amb la participació de les amazones i genets més destacats del panorama eqüestre internacional. Tres proves seran de caràcter individual, mentre que les tres restants formen part de la Final de la Copa de Nacions.

El Polo Park ESTRELLA DAMM, entreteniment per a tots els públics

D'acord amb l'ambient festiu que desperta CSIO Barcelona a la nostra ciutat, el Reial Club de Polo cedeix un cop més 20.000 m2 de la seva pista al PoloPark ESTRELLA DAMM. Un espai dedicat a la família amb tota mena d'activitats que passen per un complet Foodie Fest, un ampli market, el Brand VILLAGE i el Kids Park destinat als més petits amb el seu tradicional Pony Park, entre altres zones. En aquesta edició l'espectacle esportiu també podrà alternar amb shows de petit format i diversos concerts musicals diaris que es desenvoluparan a la pista de polo, l'espai verd més extens de Barcelona.

A més, repetint l'experiència de la passada edició, la marca d'alimentació natural de gossos i gats, Nature's Variety, presentarà diversos Agility shows. Nature's Variety anima a tots els propietaris de mascotes a acudir amb elles a la pista central per participar en activitats d'agility, així com per testar alguns dels seus nous productes alimentaris. D'altra banda, la Unitat Muntada de la Guàrdia Urbana protagonitzarà dues vegades la seva tradicional exhibició.

+ info a https://csiobarcelona.com/